Ce s-a întâmplat în vestiarul oltenilor, la meciul U Cluj - Universitatea Craiova!

Una dintre partidele importante ale etapei a 10-a din Liga 1, U Cluj – Universitatea Craiova, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor, a evidențiat faptul că a discutat cu colegii lui înaintea partidei cu liderul campionatului că este foarte important să nu primească gol, ceea ce nu s-a întâmplat.

Bancu a fost extrem de nemulțumit de rezultatul pe care Universitatea Craiova l-a obținut în deplasarea de la liderul U Cluj. Prima repriză a fost una extrem de slabă pentru elevii lui Costel Gâlcă, care nu au reușit să pună mari probleme liderului din Cluj-Napoca, care a intrat în avantaj la pauză, datorită golului marcat de Thiam, în minutul 39. Bancu a spus că forma echipei este extrem de slabă, iar apărarea trebuie să fie la un nivel mult mai ridicat pentru a putea emite pretenții la câștigarea titlului.

„Este bine că nu am pierdut. Era îngrozitor dacă pierdeam, am întâlnit liderul campionatului. Acasă joacă foarte bine. Nu suntem mulțumiți de acest egal. Prima repriză a fost a lor, iar a doua a noastră. Ne-am trezit iarăși în a doua repriză!

Nu este bine când pierzi. De trei meciuri ai doar un punct. Nu este bine pentru tine ca echipă, să te gândești că iar intri să nu pierzi… Mă bucur că nu am pierdut, cum am zis mai devreme și că am făcut o repriză secundă bună. Toate echipele sunt bune, nu mai există o echipă favorită pe teren propriu. Vreau ca acest rezultat să ne dea încredere și să jucăm din ce în ce mai bine. Am vorbit să nu mai luăm gol, pentru că apărarea câștigă campionatul. Sper să ne revenim cât mai rapid”, a declarat Nicușor Bancu la Digi Sport.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: