"Panterele" încep campionatul pe teren propriu, cu CSS Drobeta Turnu Severin

Campionatul Național de Junioare 3, ediția 2024-2025 începe în acest week-end. CSM Târgu Jiu va juca în runda inaugurală pe teren propriu, cu CSS Drobeta Turnu Severin, partida fiind programată pentru duminică, 22 septembrie, de la ora 11:00. 

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu pornește la drum în noul sezon cu gânduri mari. Obiectivul principal al echipei pregătită și în acest sezon de Paula Martinescu este calificarea la Turneul Final, după cum anunță oficial clubul.

Gorjencele trebuie sa treacă întâi de prima fază a competiției, grupa zonală. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria I, alături de CSS Petroșani, CSM Mihai Viteazul Vulcan, CS Jiul Rovinari, CSS Drobeta Turnu Severin, CS Novaci și LPS Târgu Jiu. 

Lotul pentru sezonul 2024-2025 a suferit ceva modificări și asta pentru că o serie de jucătoare au făcut pasul către o categorie mai mare de vârstă. Chiar și așa, CSM Târgu Jiu se înscrie ca una dintre principalele favorite la câștigarea grupei. Prima confruntare din acest sezon pentru ”Panterele” Paulei Martinescu este cu echipa CSS Drobeta Turnu Severin. Handbalistele vor să înceapă cu dreptul nou sezon și țintesc victoria cu echipa de la malul Dunării. Paula Martinescu face și un apel către suporterii tinerelor noastre jucătoare să fie prezenți la sală și să le susțină pe fete la prima partidă din acest sezon: ”Duminică va începe noua aventură a Panterelor în sezonul 2024-2025. După binemeritata vacanță de vară, Panterele sunt gata de „vânătoare”, iar prima adversară este echipa din Severin. Jucăm primul meci acasă și ne dorim să pornim cu dreptul și să câștigăm. Obiectivul nostru este să depășim performanțele din sezonul trecut și să ne calificăm la Turneul Final. Grupa este echilibrată, principala adversară fiind, ca și anul trecut, echipa din Petroșani. Fetele s-au pregătit foarte bine în perioada de vacanță și plecăm cu un tonus foarte bun și un moral ridicat. Lotul Panterelor a suferit modificări majore față de anul trecut, deoarece 7-8 ”pantere” au făcut pasul la o categorie mai mare de vârstă, dar eu sper că perioada de acomodare a noului lot să fie cât mai scurtă și să trecem ușor de grupa zonală. Duminică va așteptăm la primul meci în număr cât mai mare să fiți alături de noi la debutul din noul sezon. Forza Panterele!”

LOT 2024-2025 CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ștefania Chimerel, Carla Logăscu, Anastasia Găvănescu, Ana Maria Pănoiu, Sara Dungă, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Alexia Cioi, Raisa Ion, Miruna Popescu, Tiana Constantinescu, Ștefania Foca, Adelina Dugaia, Loredana Cupă.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2024-2025, SERIA I, ETAPA 1

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 22 SEPTEMBRIE 2024, ORA 11:00

CSM TÂRGU JIU – CSS DROBETA TURNU SEVERIN

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: