Un atacant care a jucat la Târgu Jiu, pe lista preliminară a lui Mircea Lucescu!

Selecționerul Mircea Lucescu la inclus pe lista preliminară pentru meciurile echipei naționale a României cu Cipru şi Lituania pe atacantul Daniel Paraschiv. Fost jucător la Luceafărul Oradea, acesta a fost adus la Târgu Jiu atunci când patronii gorjeni ai echipei bihorene au băgat-o în faliment. 

Daniel Paraschiv a evoluat la Târgu Jiu pentru ACS Viitorul unde era golgheter, dar, la fel cum au plecat toți jucătorii de valoare de la echipă, fără nici un ban, așa a părăsit și acesta clubul lui Nicolae Sarcină, gratis.

Paraschiv a plecat să joace la Liga 1, mai întâi la CFR Cluj de unde a ajuns la FC Hermannstadt, unde a fost chiar golgheter al echipei, în 2022.

Acum, selecționerul Mircea Lucescu l-a pus din nou pe internaționalul român pe lista preliminară pentru Cipru şi Lituania. 

În prezent, Daniel Paraschiv joacă la Oviedo, în Spania, iar la echipa națională a debutat când era încă la Hermannstadt, fiind convocat atunci, în 2022, de fostul selecționer Edi Iordănescu. 

Naționala de fotbal a României va juca în octombrie alte două meciuri în ediția din acest an a Ligii Națiunilor. Ambele partide vor fi în deplasare, cu Cipru pe 12 octombrie și Lituania pe 15 octombrie, de fiecare dată de la ora 21:45. 

Ultimele două partide al naționalei pregătită de Mircea Lucescu în actuala ediție din Liga Națiunilor au loc pe 15 și 18 noiembrie, cu Kosovo și Cipru. Ambele confruntări se joacă pe Arena Națională, de la ora 21:45.

În acest moment, România este lider detașat în Grupa C2, cu șase puncte și golaveraj 6-1, fiind urmată de Kosovo (3 puncte, golaveraj 4-3), Cipru (3, 1-4) și Lituania (niciun punct).

Lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania este următoarea:

Portari: Florin Niță (Damac, Arabia Saudită, 26 de selecții / 0 goluri marcate), Horațiu Moldovan (Sassuolo, Italia, 11/0);

Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano, Spania, 23/1), Radu Drăgușin (Tottenham, Anglia, 23/0), Adrian Rus (Pisa, Italia, 22/1), Andrei Burcă (Baniyas, Emiratele Arabe Unite, 33/1), Virgil Ghiță (Cracovia, Polonia, 1/0);

Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep, Turcia, 19/0), Marius Marin (Pisa, Italia, 24/0), Răzvan Marin (Cagliari, Italia, 61/7), Nicolae Stanciu (Damac, Arabia Saudită, 76/15), Vlad Dragomir (Pafos, Cipru, 0/0), Dennis Man (Parma, Italia, 30/8), Valentin Mihăilă (Parma, Italia, 26/5), Ianis Hagi (Rangers, Scoția, 41/5), Florinel Coman (Al Gharafa, Qatar, 18/1);

Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor, Turcia, 17/4), George Pușcaș (Bodrumspor, Turcia, 45/11), Daniel Paraschiv (Oviedo, Spania, 1/1).

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: