Mai rău decât ultimul loc în clasament! Echipa lui Nicolae Sarcină zdrobită cu scorul etapei, 7-0! 

Aflată pe ultimul loc din clasamentul de 22 de echipe al ligii secunde, echipa lui Nicolae Sarcină a ajuns și mai rău, de râsul competiției! În meciul disputat sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii 2, Metaloglobus a zdrobit ACS Viitorul Târgu Jiu cu scorul de 7-0, înregistrând  scorul acestei etape. 

Implanturile de mercenari străini nu dau deloc rezultate la ACS Viitorul Târgu Jiu, cum nu au dat nici la Pandurii, echipa gorjeană ajunsă în faliment după ce fuseseră aduși numeroși jucători străini la echipă de către antrenorul Călin Cojocaru, deși clubul nu avea cum să îi plătească. La un moment dat aceștia au fugit de la echipă, știind că nu vor fi plătiți, și au acționat clubul la FIFA, care a interzis transferurile la Pandurii iar gorjenii nu au mai putut evolua în Liga 2. Se pare că aceeași soartă o va avea și ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa aflată acum pe ultimul loc din Liga 2. 

Și dacă startul dezastruos din acest sezon nu a convins că echipa pregătită de Călin Cojocaru nu e pe drumul cel bun, în etapa din acest week-end, ACS Viitorul a mai comis o „performanță” demnă de o ultimă clasată, a pierdut la scorul etapei fiind învinsă cu 7-0 de Metaloglobus.

Pentru ilfovenii de la Metaloglobus a fost o performanță istorică, fiind cea mai mare diferență de scor înregistrată într-o victorie de când joacă în Liga 2, după al optulea sezon consecutiv.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: