Elevii lui Mario Găman defilează prin Liga 4. Au ajuns la a patra victorie consecutivă! 

CSO Turceni, fosta echipă de Liga 3, nu a rezistat prea mult în fața liderului din Liga 4 și a cedat în meciul de sâmbătă. Târgujienii de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman, s-au impus cu scorul de 2-0 și sunt neînvinși în acest sezon.

CSM Târgu Jiu a înregistrat, la Turceni, a patra victorie consecutivă din actuala ediție a Ligii a 4-a și își consolidează poziția de lider al clasamentului. Echipa pregătită de Mario Găman a trecut, în deplasare, de CSO Turceni, scor 2-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a 4-a. Fotbaliștii lui Mario Găman au tranșat soarta meciului după golurile marcate de Bebeto Lupuleț(min.28) și Adelin Pîrcălabu(min.29). 

„CSM Târgu Jiu a rezolvat ecuația celor 3 puncte puse în joc la Turceni după prima jumătate de oră. Golgheterul echipei, Bebeto Lupuleț, a marcat în minutul 28, iar căpitanul echipei, Adelin Pîrcălabu, la doar un minut distanță, în minutul 29. Băieții lui Mario Găman au dominat categoric partida de Turceni, pe terenul unei echipei care a activat sezonul trecut în Liga a 3-a”, se arată în cronica jocului de la Turceni. 

CSM Târgu Jiu a început partida de la Turceni cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Tudor Pătrășcoiu, Adrian Rasoveanu, Ovidiu Rasoveanu, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt)– Bebeto Lupuleț. 

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: