Mădălina Matraș a câștigat medalia de argint la Campionatul Național de box 

Gorjeanca Mădălina Matraș, pugilistă legitimată la CSM Târgu Jiu, unde este pregătită de Andrian Motorga, a câștigat medalia de argint la junioare. Sportiva a urcat pe podium la categoria 64 de kilograme, în cadrul Campionatului Național de box feminin pentru tineret, junioare și senioare, competiție care se desfășoară, în perioada 16-22 septembrie, la Constanța.

Delegația gorjeană de la CSM Târgu Jiu s-a întors de la malul mării cu medalia de argint, cucerită de tânăra sportivă Mădălina Matraș, la categoria 64 de kilograme. 

„După medalia de argint cucerită la Cupa României, în vara acestui an, chiar la debutul ei într-o competiție oficială, Mădălina a obținut o nouă performanță. Ajunsă pe tabloul principal la categoria 64 de kilograme, Mădălina a trecut fără probleme de două dintre adversarele sale, care au fost nevoite să abandoneze. Modul în care a boxat gorjeanca le-a determinat pe cele două, Arianna Onea, de la CSM Tulcea, și Daria Andronic, de la CSM Suceava, să se recunoască învinse înainte de gongul final. Astfel, Mădălina Matraș a ajuns în finala categoriei 64 de kilograme, acolo unde a dat peste Alexandra Cotoveanu, de la Dinamo București. Mădălina a făcut un meci bun, dar a pierdut la puncte confruntarea cu sportiva de la Dinamo”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

Este un rezultat excepțional pentru tânăra sportivă care practică boxul de foarte puțin timp. Performanța ei este cu atât mai importantă, cu cât antrenamentele intense au început abia la începutul acestui an. 

”Mădălina practică boxul de puțin timp, cu antrenamente intensive de la începutul acestui an. Fac antrenamente cu Mădălina de aproximativ 9 luni de zile și sunt mândru de evoluția ei ca sportivă. Are deja două medalii de argint și sunt convins că vor urma și alte performanțe pentru că ea iubește foarte mult acest sport, este talentată, ambițioasă și muncește foarte mult la antrenamente”, a explicat pentru sursa citată Adrian Motorga, antrenor la secția de box a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: