Încă o echipă din Târgu Jiu e în pericol de faliment: „Sunt jucători neplătiți de 6 luni!”

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa patronată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, ar putea intra în faliment, după cum anunță Fanatik.  Conform sursei citate această echipă se confruntă cu grave probleme financiare și risă falimentul pentru că are jucători neplătiți și de șase luni.

FANATIK a informat că formația de pe ultimul loc din Liga 2, ACS Viitorul  Târgu Jiu ar putea călca pe urmele echipei de tradiție din oraș, care a fost în cele din urmă desființată după ce a intrat în faliment în 2022. Conform sursei citate, conturile clubului ACS Viitorul Târgu Jiu ar fi blocate și unii jucători sunt neplătiți de șase luni. 

„Nicolae Sarcină a acumulat datorii importante, societatea a intrat în insolvență, iar omul de afaceri are conturile blocate. Situația jucătorilor este pur și simplu una disperată. Unii dintre ei au ajuns la 6 luni de când nu mai sunt plătiți și din informațiile FANATIK sunt dispuși să apeleze la avocați și să ceară falimentul clubului în cazul în care nu își vor primi restanțele”, anunță fanatik.ro.

În acest moment, ACS Viitorul Târgu Jiu se află pe locul 22, ultimul din  Liga 2 și e „lanterna roșie” de mai multe etape după ce a acumulat un singur punct în 7 etape și pare oricum condamnată la retrogradare.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: