Circul preferat al copiilor vine la Târgu-Jiu 

Circul preferat al copiilor, dar și al vedetelor din România, a început un turneu cu spectacole în toată țara.  Va ajunge și la Târgu-Jiu în perioada 18 - 27 octombrie, vis-a-vis de McDonalds.

"Vă așteptăm cu un spectacol de neuitat, plin de acrobații uimitoare, echilibristică și dresură de animale, toate pregătite să încânte publicul de toate vârstele. Dragi părinți și bunici, este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate alături de copii și nepoți, într-un spectacol ce reunește generațiile și creează amintiri de neuitat. Nu ratați acest eveniment unic, care va aduce zâmbete, emoție și bucurie în fiecare oraș în care poposim!", anunță Circul Orlando.

Vedeta circului este Orlando, un tânăr care previne dintr-o familie cu tradiție în lumea circului și care a devenit cunoscut după participarea de la "Românii au talent", în urmă cu 13 ani, unde a prezentat un număr de acrobație care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură.

Circul este apreciat de multe vedete din România precum Antonia, Oana Roman, Ozana Barabancea, Andrea Tonciu, Cristina Spătar, Cristi Brancu, dar și de alți mulți actori și oameni de televiziune.

Prețul unui bilet variază între 35 de lei pentru un copil și 45 de lei pentru un adult și poate ajunge la 65, respectiv 75 de lei în zona VIP.
 
Acestea se pot achiziționa online de pe www.circulorlando.ro sau direct de la casa de bilete a circului.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: