Justin Timberlake, cap de afiș la Electric Castle 2025

Organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat că Justin Timberlake va fi cap de afiș al ediției din 2025, promițând un spectacol memorabil pentru fanii muzicii. Evenimentul va avea loc între 16 și 20 iulie 2025,  iar numărul biletelor este limitat.

„Anunță pe toată lumea. Pe prietenii tăi, pe mama și pe tatăl tău, pe șeful tău. Da, și pe fostul tău. Și pregătește-te să strigi isteric și să cânți alături de unele dintre cele mai mari hituri ale sale vreodată”, este invitația lansată în mediul online.

Prețurile pentru abonamentele Electric Castle 2025 variază între 139 de Euro (General Access) și 249 de Euro (Premium), la care se adaugă taxe. Organizatorii oferă și o ofertă specială pentru festivalierii sub 21 de ani, cu prețul abonamentului setat la 109 Euro. În plus, cei care doresc să își încercă norocul pot participa la un concurs pe Facebook pentru a câștiga patru abonamente General Access gratuite.

Justin Timberlake este un artist versatil, recunoscut pentru contribuțiile sale atât în muzica pop și R&B, cât și în cinematografie. Născut în Memphis, Tennessee, el a câștigat notorietate ca parte a trupei NSYNC, iar ulterior a avut o carieră solo de succes, cu hituri precum „Cry Me a River” și „SexyBack”.

Galerie foto



Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: