CSM Târgu Jiu, victorie pe terenul gălăţenilor

CSM Târgu Jiu a reuşit o victorie în Liga Naţională după o serie de meciuri fără succes, reuşind în week-end să se impună în deplasare, pe terenul echipei CSM Galaţi. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu s-a impus cu scorul de 77-72.

Meciul de la Galaţi a contat pentru etapa 23-a din Liga Naţională iar fostul baschetbalist al echipei din Galaţi, Kendarrius Hamilton, cu 20 de puncte marcate, a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene. Astfel, CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont prima victorie din retur şi cea de a 6 victorie din acest sezon.

A fost un meci în care gruparea gorjeană a condus şi la 19 puncte distanţă, dar a trăit periculos pe final de meci, un final de meci care a fost mai bine gestionat de elevii lui Claudiu Alionescu, şi în special de experimentatul căpitan ala gorjenilor, Porter Troupe. Baschetbaliştii gorjeni au simţit din nou, după multă vreme, gustul victoriei iar scorul pe sferturi a fost 14-16, 16-25, 20-22, 20-16.

Antrenorul Claudiu Alionescu a început meciul din Sala Dunărea din Galaţi cu următorul „5”: Porter Troupe, Malik Morgan, Kendarrius Hamilton, Dylan Carl şi Octavian Ilie.

Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene, cu 20 de puncte marcate. Fostul jucător al Galaţiului a adăugat şi 5 recuperări pentru +14 indexul de eficienţă. Porter Troupe a făcut şi el un meci excelent, cu 15 puncte marcate, 3 recuperări şi 2 pase decisive, în timp ce Brandon Sly a avut 14 puncte, 6 recuperări şi două pase decisive, a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: