Fost şef LPF: Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden. Poate doar Putin, că îi e frică şi fuge

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în direct joi la ProSport Live despre conducerea Federației Române de Fotbal. Acesta şi-a exprimat o părere fabuloasă: Răzvan Burleanu, șeful FRF, nu poate fi dat jos de la conducerea forului decât de dictatorul rus Vladimir Putin.

Fostul șef al LPF i-a făcut o caracterizare lui Răzvan Burleanu, despre care spune că nu poate învins la viitoarele alegeri de la FRF. E adevărat că nici nu are cine pentru că nu s-a mai înscris nimeni în cursă. Mai mult, Dumitru Dragomir afirmă că Burleanu va reuși și ca om politic, în cazul în care acesta se va îndrepta spre viitor spre un partid. Totuși, nu e prea târziu pentru ca Răzvan Burleanu să se îndrepte și să facă o schimbare în fotbalul românesc, a declarat „oracolul din Bălcești”. „Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden. Poate doar Putin are șanse, că îi e frică lui Burleanu și fuge. În rest, nu-l bate nimeni. Dă 3 mingi unor echipe la copii şi gata… Ca viitor om politic eu vă spun că Burleanu va reuși. A învățat bine lecția politică. El este un tip răutăcios, dușmănos. Dacă se debarasează de aceste lucruri, ar putea face ceva pentru fotbalul românesc”, a transmis Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Răzvan Burleanu a devenit șeful FRF în 2014, iar sub conducerea sa naționala României de fotbal a obținut o singură calificare la un turneu final: Euro 2016, când antrenor era Anghel Iordănescu.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: