Pandurii revine pe Municipal cu gândul doar la victorie

Pandurii Târgu Jiu revine în competiţia oficială din acest sezon cu un meci programat vineri, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Gorjenii se gândesc doar la victorie la meciul cu Viitorul Şimian, cele trei puncte fiind necesare pentru a-şi asigura locul din play-off.

O victorie în meciul de vineri ar însemna pentru Pandurii calificarea în play-off de aceea gorjenii sunt decişi să obţină prima victorie din acest an.

Pe de altă parte, şi echipa din Mehedinți are o şansă la play-off deşi nu şi.a propus un astfel de obiectiv.

Antrenorul Mario Găman consideră că echipa sa poate lua cele trei puncte dacă jucătorii vor respecta sarcinile de joc: “Vom obține cele trei puncte dacă nu vom face greșeli individuale și vor fi respectate sarcinile de joc”.

Pentru Pandurii meciul se anunţă totuşi dificil pentru că o serie de jucători experimentați vor lipsi din lot din cauza accidentărilor. ,Absențele contează, pentru că, pe lângă lotul tânăr pe care îl avem, pe lângă jucătorii tineri pe care îi avem, ai nevoie și de doi-trei jucători cu experiență, care, în momente psihologice, în momente mai grele, știu să-ți mențină echilibrul, să temporizeze, să comunice mai mult cu colegii. Noi mergem însă și pe dorința celor tineri, trebuie să arate lumii și publicului gorjean că își merită statutul de jucători la Pandurii”, a mai spus Găman înaintea acestui joc, precizând că se aşteaptă ca suporterii pandurilor să fie alături de echipă: „Așteptăm foarte multă lume la meci, lumea care iubește acest club, să vină lângă noi, să ne susțină și sperăm să-i facem fericiți. Avem nevoie de ,,nebunia” lor, pentru că vrem să ne întoarcem acolo unde trebuie să fie acest club”.

Înaintea acestui joc cu Viitorul Şimian, programat vineri, de la ora 15:00, Pandurii are 7 victorii, 6 egaluri și 2 înfrângeri în primele 15 meciuri disputate din Liga 3.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: