Junioarele 3 revin pe parchet: CSM Târgu Jiu – CSS Viitorul Cluj

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu va lua startul, la finalul acestei săptămâni, în faza a doua a Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Echipa pregătită de Radu Costel va evolua în Grupa Speranță 3 și va întâlni în prima etapă formația CSS Viitorul Cluj Napoca.

Partida este programată pentru sâmbătă, 12 martie, de la 10.30 și se va disputa în Sala Sporturilor. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu vor calificarea în faza următoare a campionatului, Turneul Final Speranță.

Fetele pregătite de antrenorul Radu Costel au terminat prima parte a campionatului pe podiumul Seriei G, pe locul 3, și au obținut calificarea în Grupele Speranță. Echipa din Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa Speranță 3, din care mai fac parte CSS Sibiu, CSS Petroșani, CSS Odorheiu Secuiesc, CSS Viitorul Cluj Napoca. Inițial, din această grupă mai făcea parte și HC Univ. FEFS Craiova, dar echipa din Bănie s-a retras. Locul acesteia a fost luat de cealaltă echipă din Craiova, HCM Craiova, a informat CSM Târgu Jiu.

Gorjencele vor începe faza a doua a campionatului cu un meci pe teren propriu, cu CSS Viitorul Cluj Napoca și sunt hotărâte să debuteze cu o victorie. Antrenorul Radu Costel se așteaptă la un duel echilibrat cu formația din Ardeal, care are la rândul ei un obiectiv similar cu cel al grupării gorjene. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au ca obiectiv calificarea în faza următoare a campionatului, Turneul Final Speranță.

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: