De ce și-au luat gândul de la titlu jucătorii Universității Craiova

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, spune că diferenţa de 11 puncte faţă de liderul Ligii 1, CFR Cluj, este irecuperabilă. Acesta spune că el şi colegii săi se pot gândi din nou la lupta pentru prima poziţie din campionatul următor.

Jucătorii Craiovei nu sunt atât de optimişti în privinţa şanselor echipei în acest sezon şi cred că se pot lupta la titlu abia din următorul sezon. „Am pregătit meciul cu Farul foarte bine, s-a văzut altă determinare şi agresivitate faţă de meciul tur şi cred că acest lucru ne-a adus victoria. Despre titlu, poate la anul…nu mai vreau să vorbesc de titlu, pentru că nu mai avem şanse anul acesta, sunt prea multe puncte, iar CFR este echipă puternică şi ştie să gestioneze acest lucru. Nu cred că va mai putea să-i prindă cineva. În play-off, noi vom încerca să tratăm fiecare meci la victorie şi să acumulăm cât mai multe puncte. Pentru mine nu este o surpriză prezenţa Argeşului în play-off, pentru că este o echipă puternică. Ne aşteaptă un meci greu ei, vor veni să câştige punct sau puncte, dar dacă vom arăta ca în meciul cu Farul, ca determinare şi agresivitate, nu cred că se va pune problema învingătoarei” a declarat Nicuşor Bancu.

În prima etapă din play-off, Universitatea Craiova se va duela cu FC Argeş, vineri, de la ora 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: