Primul meci fără restricţii de pe Municipalul din Târgu Jiu

Eliminara restricţiilor aduce din nou suporterii pe stadioane iar fanii pot intra la meciuri fără mască și fără certificat verde. Se ştie deja care este primul meci care se va juca la Târgu Jiu fără restricţii, Pandurii urmând să primească vineri vizita echipei Viitorul Şimian.

Suporterii echipei Pandurii au parte de o veste bună, pot urmări primul meci oficial din acest an al echipei din Târgu Jiu direct pe stadion. Fără mască, fără certificat sau alte restricţii iar numărul de suporteri nu mai este limitat decât de capacitatea stadionului.  Aşadar, primul meci care se poate juca pe stadionul din Târgu Jiu cu suporteri şi fără restricţii este jocul din etapa a 16-a dintre Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Şimian, programat vineri, de la ora 15:00.

La doi ani de la apariţia pandemiei de coronavirus, România iese din starea de alertă şi stadioanele pot fi ocupate la 100% din capacitate.România a ieşit din starea de alertă în noaptea de 8 martie 2022, la doi ani de la izbucnirea pandemiei de coronavirus în Europa. Cele mai multe restricții au fost ridicate și oamenii vor putea circula liber, obligativitatea măștii în aer liber și a certificatului verde la intrarea la anumite evenimente sau în anumite instituții a fost eliminată.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: