Gilortul Cărbuneşti, pregătită de startul oficial

Gilortul Târgu Cărbuneşti va susţine la finalul acestei săptămâni primul joc oficial din noul an. După şapte meciuri amicale susţinute în perioada de pregătire, gorjenii din Seria a 7-a sunt pregătiţi de debut, urmând să joace acasă, cu Jiul Petroşani.

Gilortul Târgu Cărbuneşti va lua startul oficial în Liga 3, sâmbătă 12 martie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, împotriva formației Jiul Petroșani. Gorjenii au făcut multe modificări în lot în această iarnă dar şi pe banca tehnică, unde a fost numit antrenorul Alex Stoica.

În perioada de pregătire a stagiunii de primăvară, Gilortul a susținut șapte jocuri amicale în care a înregistrat două victorii, 4-1 cu Minerul Costești (L3) și 5-1 cu Sporting Târgu Cărbunești (L5), două rezultate de egalitate, 2-2 cu Petrolul Stoina (L4) și 1-1 cu Petrolul Țicleni (L4), respectiv trei eșecuri, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu (L3), 1-4 cu Flacăra Horezu (L3) și 1-4 cu Minerul Costești (L3).

Ultimul meci de pregăire a avut loc în week-end şi s-a încheiat cu o victorie categorică a echipei lui Stoica, o victorie de moral, scor 5-1, în faţa concitadinei din Liga 5, Sporting. La acest meci s-a consemnat şi un eveniment local, după 30 de ani, două formații din Târgu Cărbunești s-au aflat din nou față în față, fie și într-un joc de pregătire.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: