Universitatea Craiova, victorie în ultimul meci înainte de play-off

Universitatea Craiova a înregistrat o victorie la limită în ultimul meci al sezonului regulat. Formaţia din Craiova a învins-o pe Farul, scor 1-0, în ultima etapă din retur şi încheie prima parte a campionatului pe locul trei în clasament.

Un prim moment important al jocului a avut loc în minutul 11, când Crețu a solicitat penalty după un contact cu Artean. „Centralul” Bîrsan a văzut faza şi a dat simulare și cartonaș galben pentru mijlocașul alb-albaștrilor.Pitu (12) și Cîmpanu (28) au mai animat publicul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, numai că execuțiile acestora au fost prea slabe pentru a sparge gheața.  Craiova a jucat mai bine și, în cele din urmă, a intrat în avantaj la cabine. Vătăjelu a centrat excelent pentru Papp, iar stoperul lui Reghecampf a reluat pe spate pentru 1-0 (44).

Farul a fost de nerecunoscut și în repriza secundă și tot Universitatea Craiova și-a creat mai multe situații periculoase. Oltenii nu au mai marcat, însă, datorită prestației sub așteptări a Farului, obțin a 6-a victorie la rând și încheie sezonul regular pe podium.

Astfel, Universitatea încheie returul pe locul trei în clasament şi est calificată în play-off cu 27 de puncte, după înjumătăţire.

Clasamentul din play-off:

1. CFR Cluj – 38 de puncte

2. FCSB – 31 de puncte

3. Universitatea Craiova – 27 de puncte

4. FC Argeș – 24 de puncte

5. Farul – 24 de puncte

6. FC Voluntari – 24 de puncte (a beneficiat de rotunjire)

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: