Pandurii, probleme mari de efectiv înainte de start

La Pandurii Târgu Jiu problemele de lot au continuat să apară pe parcursul pregătirii de iarnă. Cu un lot subţire după ce doi jucători au plecat şi alţi doi au probleme de sănătate şi nu au mai revenit la pregătire, cei de la Pandurii nu pot decât să aştepte acum ca jucătorii accidentaţi să revină pe teren.

Pentru că echipa nu a avut voie să facă transferuri în perioada de iarnă, antrenorii gorjenilor au fost nevoiţi să se mulţumească cu lotul cu care au încheiat anul.

De fapt nu întregul lot, pentru că doi dintre jucătorii străini, Vrutal şi Tyresse, nu mai fac parte din actualul lot, iar Cojocaru şi Corduneanu au probleme mai grave de sănătate care i-au împiedicat să mai revină la pregătire după reunirea lotului.

Astfel că, dintr-un lot de 26 de jucători, antrenorul Mario Găman s-a văzut nevoit să mai antreneze doar 22 de fotbalişti după reunire, completând lotul ulterior cu 4-5 juniori de la club.

Problemele au început să apară spre finalul perioadei de pregătire când mai mulţi jucători s-au accidentat, fiind pierduţi pe parcurs jucători de bază în meciurile amicale.

Primul accidentat a fost chiar în perioada cantonamentului, Adrian Tănăsoiu, care nu a mai putut fi folosit în amicale, apoi apărând pe lista celor cu probleme medicale Pleaşcă, Bebto, Truşescu, Mensah, Sean Aerts sau Dumitrescu.

Cele mai grave probleme le-au avut Marian Pleaşcă şi Andrei Truşescu, care nu s-au mai pregătit cu echipa mai bine de două săptămâni, dar şi Antonio Dumitrescu, care a lipsit o săptămână.

„Jucători de bază ne-au lipsit din cauza accidentărilor şi mă refer la cei doi fundaşi laterali, Marian Pleaşcă şi Andrei Truşescu, pe care nici la ora aceasta nu îi putem avea alături de noi din nici un punct de vedere. Sunt pierderi mari pentru noi, pentru că acolo chiar suntem descoperiţi şi trebuie să improvizăm, trebuie să încercăm să fim inspiraţi în alegerea unor soluţii care să ne dea încredere şi nouă dar şi grupului”, a precizat antrenorul Mario Găman la Accent Tv.

Din cauza acestor probleme medicale, antrenorul pandurilor nu a mai programat nici un amical în week-end, dând posibilitatea jucătorilor să se odihnească şi să îşi revină pentru startul meciurilor din campionat.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: