Echipă din play-off, riscă să nu poată juca în Liga 1

A doua clasată din liga secundă,  calificată în play-off, FC Hermannstadt, riscă să nu obţină licenţa care să-i asigure prezenţa în prima ligă. Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, Emilian Hulubei, anunţă probleme din cauza insolvenţei de la echipa din Sibiu.

Din punct de vedere sportiv, Hermannstadt şi-a revenit rapid, după retrogradarea din Liga 1, la finalul sezonului trecut. În actuala stagiune, sibienii sunt pe locul secund de pe care promovează direct în Liga 1, dar au câteva aspecte de rezolvat. FC Hermannstadt a intrat în insolvenţă, dar aceasta este contestată iar problema le poate da planurile peste cap sibienilor, după cum a informat telekomsport.ro.

Emilian Hulubei susţine că clubul trebuie să depună dosarul de licenţiere pentru Liga 1 până pe 30 aprilie, altfel va rata promovarea. Doar că Hermannstadt nu şi-a rezolvat planul de reorganizare, lucru care ar putea împiedica echipa să promoveze. "Nu cred că iese din insolvenţă. Din păcate la ei e o altă problemă, pentru că a fost contestată intrarea în insolvenţă şi nu se ştie ce se întâmplă în momentul ăsta. Ca să poţi promova trebuie să iei licenţa pentru a participa în Liga 1. Documentele pentru licenţă sunt depuse până pe 30 aprilie. Până acum Hermannstadt nu are un plan de reorganizare aprobat, iar dacă până la 30 aprilie planul de reorganizare nu va fi aprobat, Hermannstadt nu va primi licenţă pentru participarea în Liga 1 şi atunci se zbat degeaba, intră în play-off degeaba, nu au nicio şansă de promovare", a declarat Emilian Hulubei, conform sptfm.ro

În Liga 2 echipele ACS Viitorul Târgu Jiu, FC Hermannstadt, Dunărea Călăraşi, Astra Giurgiu şi Unirea Constanţa sunt în insolvenţă dar numai echipa din Sibiu are grija promovării, celelalte fiind toate în zona retrogradării.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: