Se reia fotbalul la judeţ în Gorj. Liderul joacă la Motru

Meciurile din Liga 4 Gorj se vor relua în acest week-end când sunt programate cele cinci jocuri din etapa a 10-a. Returul acestui sezon de pandemie începe duminică, 6 martie, partidele fiind programate de la ora 12:00.

Comitetul Executiv al AJF Gorj a stabilit că meciurile de Liga 4 se vor relua în acest week-end. Astfel campionatul judeţean Gorj va avea programată prima etapă a returului duminică, 6 martie, urmând ca

Liga 5 să se reia pe 27 martie. În ceea ce priveşte Juniorii C, D și E, aceştia  vor  evolua din nou în competiții începând cu data de 19 martie. Cupa României, faza județeană, are programate semifinalele în sistem tur-retur, în datele de 30 martie, respectiv 13 aprilie, a anunţat oficial AJF Gorj. Se ştie deja şi cu ce campioană va juca meciurile de baraj campioana din acest an a judeţului Gorj. „În urma tragerii la sorți efectuată la sediul Federației Române de Fotbal, reprezentanta județului Gorj va disputa jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 , cu campioana județului Timiș. Meciul tur se va disputa în data de 18 iunie, de la ora 18,00, iar returul se juca pe 25 iunie, de la ora 17,30”, a mai anunţat AJF.

Liga 4 Gorj, Etapa 10

 Unirea Țînțăreni - Jiul Rovinari

Viitorul Negomir - Petrolul Ticleni

Minerul Motru - CSO Turceni

Internațional Bălești - Minerul II Mătăsari

Petrolul Bustuchin - Petrolul Stoina

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: