Antrenorul liderului din Liga 1 se teme de Craiova în play-off

Antrenorul echipei aflate pe locul I în Liga 1, Dan Petrescu, a analizat lupta pentru titlu în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1. Tehnicianul liderului  CFR Cluj recunoaște că Universitatea Craiova este echipa de care se teme în play-off.

CFR Cluj ocupă prima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 73 de puncte adunate în 29 de meciuri, dar Dan Petrescu se teme de Universitatea Craiova, formația de pe locul trei. Petrescu nu o exclude pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu, toate acestea deoarece punctele se vor înjumătăți în play-off, iar trupa condusă de Laurențiu Reghecampf are puterea să se bată pentru titlu.

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf. „Bursucul” susține că oltenii „au un lot fantastic” și pot câștiga toate meciurile din play-off. „Nu are de ce să fie liniștitoare atmosfera (n.r. după ce CFR Cluj a ajuns la 73 de puncte), se înjumătățesc toate puncte. Craiova arată foarte bine, poate să câștige toate meciurile în play-off. Eu eram surprins după remiza cu Craiova pentru că se bucurau, pentru că ei au o echipă foarte bună. Au un lot fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu, au jucători foarte, foarte buni”, a spus Dan Petrescu.

Universitatea Craiova a adunat 51 de puncte în cele 29 de meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022 și se află pe locul trei în clasamentul Ligii 1, la opt în spatele celor de la FCSB și la 22 distanță de CFR Cluj. Oltenii au 15 victorii, șase remize și opt înfrângeri și un golaveraj de 54 goluri date și 29 primite.

Vizualizări: 524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: