Romanescu anunţă, cu bucurie, dezafilierea de la Pandurii şi secţie de fotbal la CSM

Pandurii a rămas fără încă trei membri asociaţi după ce Judecătoria Târgu Jiu a acceptat cererile de ieşire din asociere făcute de mai mulţi ani de Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Primăria Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a anunţat că Primăria se va dezafilia de la Pandurii şi va afilia o secţie de fotbal la CSM Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a avut motive de bucurie în cursul acestei săptămâni, când a aflat Judecătoria Târgu Jiu a hotărât retragerea din asocierea de la Pandurii a Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Alături de primărie au părăsit asocierea şi Consiliul Județean Gorj și Complexul Energetic Oltenia, după ce Artego părăsise clubul fanion al Gorjului de câţiva ani. „Mai avem încă o veste foarte bună, din punctul meu de vedere. Judecătorul de la instanţa de la Târgu Jiu a luat hotărârea să ne dezafilieze ca să putem să ne retragem din asocierea de la Pandurii pe noi şi Consiliul Judeţean şi CEO. Acum rămâne să vedem exact dacă va fi recurată această hotărâre judecătorească şi dacă nu va fi atunci Clubul Sportiv Municipal va avea o secţie de fotbal”, a declarat edilul din Târgu Jiu la Radio Omega.

Dacă Pandurii Târgu Jiu nu va face recurs la această decizie, ar putea rămâne definitivă, numai în acest caz clubul primăriei putând afilia la FRF o secţie de fotbal, aceasta fiind cea mai mare dorinţă a directorului Robert Bălăeţ. Având în vedere că administratorul special al celor de la Pandurii este angajat al Complexului Energetic Oltenia, este greu de crezul că va face recurs la această decizie.

Clubul Pandurii Târgu Jiu este cel mai vechi club gorjean al momentului, urmând să sărbătorească în acest an 60 de ani de existenţă. Pandurii are o istorie de invidiat pentru o echipă mică, de provincie, aceasta devenind vicecampioană a României în 2013 şi jucând atunci în grupele Europa League, performanţă cu care nu se pot lăuda multe cluburi din România.

Vizualizări: 4,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: