O echipă din Oltenia, surpriza Cupei României la futsal

O echipă de futsal din Oltenia a furnizat surpriza ediţiei din acest sezon a Cupei României. Defășurat la Odorheiu Secuiesc, turneul final al Cupei României U19 la Futsal a fost adjudecat de echipa organizatoare, FK Odorhei.

În finală, harghitenii au dispus cu scorul 7-0 (3-0) de CFR'33 Timișoara, echipă care trecuse de CFR'43 Turnu Severin în semifinale, scor 5-1 (1-1). Surpriza turneului a fost însă echipa severineană, care în sferturi a eliminat principala favorită CSM Târgu Mureș, echipă antrenată de selecționerul naționalei de seniori a României și care are în lot mai mulți jucători  la naționala de juniori. Chiar și așa, CFR'43 Turnu Severin s-a impus cu 6-4, după prelungiri. Evoluțiile severinenilor nu au fost trecute cu vederea, iar mai mulți jucători au fost convocați la naționala de juniori U19, alături de care au posibilitatea să participe la Europeanul din Suedia.

În campionat, pentru CFR'43 urmează returul Ligii Elitelor la U19. Pe 27 martie, severinenenii, aflați pe locul secund în Seria Vest, vor juca în Banat, cu ocupanta locului 3, CFR'33 Timișoara. În tur, oltenii s-au impus cu scorul 4-1. În cazul în care își păstrează locul secund și după încheierea returului, CFR'43 se va califica în "Final 4", turneu pe care încearcă să-l organizeze în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: