Record negativ pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu nu a mai câştigat în LNBM de şapte etape, ultima înfrângere fiind cea înregistrată la începutul săptămânii. Echipa pregătită acum de Claudiu Alionescu a fost învinsă de U BT Cluj Napoca, dar a stabilit şi un record negativ la acest joc cu 28 de mingi pierdute.

Campionii de la U BT Cluj Napoca nu au avut probleme în meciul cu CSM Târgu Jiu şi au câștigat trei sferturi din cele patru: 26-23, 24-5, 25-30, 25-17.

La finalul jocului de la Cluj, antrenorul Claudiu Alionescu,  a explicat unde s-a făcut diferenţa în acest meci, vorbind despre căderea din sfertul 2 şi mingile pierdute uşor pe parcursul meciului.

„Este destul de greu să vorbim după un meci în care am avut 28 de mingi pierdute, iar acestea s-au transformat în 47 de puncte înscrie uşor de către adversar. Ştiam că vin cu o apărare foarte agresivă la omul cu mingea şi forţează capcanele la pick and roll, dar din păcate nu am putut contracara jocul cu aceeaşi intensitate fizică. Am avut din nou o cădere în sfertul 2, care se pare că devine o problemă şi va trebui să găsim soluţii. Ca un plus, am reuşit să câştigăm recuperările şi asta mă mulţumeşte. Chiar am întâlnit o echipă de Champions League, dar 28 de mingi pierdute reprezintă un record negativ”, a concluzionat Alionescu după acest meci.

Ahmed Bashir a fost cel mai bun om al gorjenilor în acet meci şi unul dintre cei mai buni de pe teren.  Următoarea confruntare din Liga Naţională pentru CSM Târgu Jiu va fi pe teren propriu. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu va juca sâmbătă, 5 martie, de la ora 18, cu CSU Sibiu.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: