Universitatea Craiova a decis viitorul lui Mirko Pigliacelli

Mirko Pigliacelli va mai rămâne pentru cel puţin încă un sezon la Universitatea Craiova, conform declaraţiei agentului său, Danilo Caravello. Cotat la 1,4 milioane de euro, portarul italian de 28 de ani se află de patru ani la Universitatea Craiova, el având contract până în vara aceasta, dar cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, iar aceasta ar fi fost activată de clubul oltean.

 Danilo Caravello a declarat că Pigliacelli este considerat „un element esenţial” pentru formaţia din Bănie, care se află „într-o mare revenire în campionat”. După ce a tremurat, în iarnă, pentru intrarea în play-off, Universitatea Craiova are 4 succese consecutive în campionat şi este sigură de prezenţa în Top 6, cu două etape înaintea finalului sezonului regular, având 6 puncte mai mult ca ocupanta locului 7, FC Argeş, contra căreia are rezultate directe mai bune. „Mirko Pigliacelli este considerat un element esenţial pentru Universitatea Craiova, echipă care este în mare revenire în campionat, cu el protagonist. Pentru a discuta de negocieri cu alte echipe trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative şi nu se întrunesc condiţiile. El mai are un an de contract cu Craiova, e titular, e prematur să vorbim despre un viitor al său în Italia, ne gândim numai la ceea ce are de făcut în teren la Universitatea”, a declarat Danilo Caravello, agentul lui Mirko Pigliacelli, pentru tuttomercatoweb.com.

În meciul cu Chindia, încheiat cu victoria Universităţii Craiova cu 1-0, Mirko Pigliacelli a ajuns la 60 de meciuri fără gol primit pentru formaţia din Bănie, din cele 151 de meciuri jucate. În acest sezon, goal-keeper-ul are 11 „clean sheet” în cele 26 de partide în care a fost folosit, în toate competiţiile.

În lotul Craiovei se mai află un portar cu cotă, David Lazar, adus în vara trecută, pentru 200.000 de euro, de la Astra Giurgiu, dar acesta nu a reuşit să-l „scoată din poartă” pe Pigliacelli, care rămâne favoritul lui Laurenţiu Reghecampf şi al lui Florin Tene, antrenorul cu portarii al Universităţii Craiova.

Vizualizări: 2,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: