Un nou teren de fotbal la Târgu Jiu. Unde se va amenaja!

Răzvan Burleanu a venit la Târgu Jiu cu o promisiune de a amenaja aici un nou teren de fotbal. Deşi candidează singur şi nu ar avea nevoie de vizite în teritoriu, pentru că oricum şi-a asigurat deja voturile majorităţii cluburilor şi AJF-urilor, Burleanu a venit totuşi să discute cu cluburile şi să afla dacă se poate construi aici un nou stadion.

Şeful FRF Răzvan Burleanu vrea să ia un nou mandat la conducerea federaţiei de fotbal şi pare să îl aibă deja asigurat pentru că nu are contracandidat. Acesta s-a aflat marţi la Târgu Jiu unde s-a întâlnit cu o mare parte dintre votanţii din zonă, la sediul AJF Gorj dar şi la Prefectura Gorj.

Sigur deja pe voturile asociaţiilor de fotbal pe care le-a sprijinit pe timp de pandemie, Burleanu şi-a asigurat şi voturile fotbalului din eşaloanele inferioare cu care s-a întâlnit deja lunile trecute. Şi, pentru că la Târgu Jiu sunt multe Şcoli de Fotbal şi cluburi private, preşedintele FRF a vorbit și despre o investiție guvernamentală de care va beneficia orașul pe viitor.

„Pe parcursul discuțiilor desfășurate s-au stabilit două obiective majore care trebuie urmărite în perioada imediat următoare: construirea unui nou teren de fotbal de dimensiuni normale care să satisfacă nevoile numeroaselor cluburi de fotbal din Târgu Jiu și readucerea suporterilor gorjeni pe noua arenă prin programarea unor meciuri ale echipelor naționale de tineret ale României”, a dezvăluit secretarul general al AJF Gorj prezent la aceste discuţii cu şeful federaţiei precizând că s-a găsit deja locaţia unde va fi amplasat noul stadion: „Pentru problema terenului de fotbal s-au găsit soluții privind construirea unuia nou în zona Narciselor, urmând ca în perioada următoare să înceapă depunerea documentației și aprobarea proiectului astfel încât anul viitor să poată fi inaugurat! Cu privire la venirea unor echipe de tineret se va constitui o echipă de lucru comună pentru găsirea soluțiilor privind programarea unor meciuri internaționale la Târgu Jiu. Orașul nostru are nevoie de un nou teren de fotbal și are nevoie să simtă căldura unor meciuri ale echipelor naționale!”

Până atunci poate că oficialii AJF se vor gândi şi la programarea pe stadion a jocurilor de juniori republicani, având în vedere faptul că se doreşte ca şi aceştia să ajungă la echipele naţionale de juniori şi e greu să o facă jucând pe un teren sintetic.

Vizualizări: 2,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: