Oltenii, buni de plată după ce au pierdut două memorii la FIFA

FCU Craiova a primit o lovitură de proporții din partea FIFA după ce a pierdut procesele intentate de către foștii fotbaliști Hugo Vieira și Armin Gremsl. Oltenii au scăpat de Hugi Vieira și Armin Gremsl în această iarnă, iar cei doi fotbaliști au decis să le deschidă oltenilor procese la FIFA.

Nemulțumiți de modul în care au fost dați afară de la FC U Craiova, cei doi fotbaliști au contestat hotărârea oltenilor la FIFA, iar memoriile acestora au fost validate. Astfel, formația patronată de Adrian Mititelu este obligată de FIFA să achite nu mai puțin de 100.000 de euro către cei doi fotbaliști de care s-a despărțit în această iarnă. Mai mult, alți doi jucători dați fară de FCU Craiova așteaptă şi ei decizia FIFA, anunță gsp.ro.

Hugo Vieira (33 de ani) a ajuns la FC U Craiova  pe 7 iulie 2021 și a plecat pe 31 ianuarie 2022, după ce a jucat în tricoul oltenilor în 11 meciuri. În prezent, portughezul cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro joacă pentru Hibernias FC.

De partea cealaltă, Armin Gremsl a fost în teste la FC U Craiova în stagiul de pregătire susținut de olteni înainte de începutul sezonului 2021 – 2022, austriacul a impresionat și i s-a propus un contract. Deși a fost păstrat în lot, Armin a jucat în doar două partide pentru formația din Liga 1, iar apoi a fost dat afară. Portarul de 1,90 metri joacă în acest moment la SCR Altach, în Austria.

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: