Trică, mulţumit după egalul cu Ripensia

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu s-a declarat mulţumit după ce echipa sa a remizat pe teren propriu în primul joc oficial din 2022. Eugen Trică pare mulţumit de echipa sa deşi nu s-au făcut transferuri aşa cum se anunţa la reluarea pregătirilor.

ACS Viitorul Târgu Jiu  a debutat în noul an cu un rezultat de egalitate  în meciul cu Ripensia Timişoara, scor 0-0. După o campanie de pregătire secretă, în care nu s-au anunţat nici jocurile amicale nici adversarii, ar nici jucătorii cu care Eugen Trică a plecat în cantonament, ACS Viitorul a apărut la primul meci oficial din acest an cu trei debutanţi în lot, jucători care au venit, cel mai probabil, pe ultima sută de metri pentru că nu au fost în cantonament cu echipa. Alături de cei trei debutanţi la meciul cu Ripensia a debutat din nou la ACS Viitorul şi antrenorul Eugen Trică, cel care spunea la început de an că nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului dar apărea alături de echipă la urcarea în avion spre Antalya. Chiar dacă nu a câştigat acest meci disputat acasă, Trică şi-a lăudat echipa şi a s-a declarat mulţumit de joc: “A fost un ritm foarte bun, am avut iniţiativa, am avut control, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Din păcate s-a terminat 0-0, dar sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, s-a văzut că au avut dorinţă. Din punctul meu de vedere, suntem pe drumul cel bun”.

ACS Viitorul mai are de disputat două jocuri din acest sezon regulat după care va juca în play-out acolo unde echipele luptă doar pentru a evita retrogradarea.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: