Meci de pregătire tensionat pentru Gilortul

Meciul amical disputat în weekend între Minerul Costești şi Gilortul Cărbuneşti s-a încheiat cu scorul de 4-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Singurul gol al echipei gorjene a fost marcat de Bogdan Dănăricu, în minutul 53.

Acesta a fost cel de-al doilea meci amical dintre cele două echipe. iar Minerul Costeşti și-a luat revanșa în faţa Gilortului la același scor cu care cedase cu o săptămână în urmă la Cărbunești. Cu toate că diferenţa de scor  este destul de mare, pe teren situaţia a fost echilibrată, cel puţin în prima repriză.

„Echipa noastră a făcut o primă repriză foarte bună în care nu a prea dat șanse gazdelor. La reluare, minerii au ieșit mai hotărâți de la cabine și au deschis scorul pe o așezare greșită a defensivei noastre. Gilortul a avut reacție și a egalat imediat după o incursiune pe zona centrală a lui Dănăricu. Ultima jumătate de oră băieții noștri au predat armele și au mai comis trei erori defensive care au facilitat victoria gazdelor”, au precizat cei de la Cărbuneşti în cronica acestui joc.

La mijlocul primei reprize însă, asistentul de la linia 1 a anulat, pe motiv de ofsaid, golul lui Bucur, de la Gilortul, după ce acesta trecuse în dribling de doi adversari. O altă greşeală de arbitraj l-a făcut pe antrenorul Alex Stoica să scoată echipa de pe teren cu trei minute înainte de finalul meciului, fiind nemulțumit de faptul că centralul nu a sancționat o intrare brutală a unui adversar la Avramescu și nici nu a acordat penalty la un fault asupra lui Ciutică.

În minutul 62, Gheorghe fusese şi el victima unei intrări mai dure din partea unui adversar fiind înlocuit. În plus, Gilortul a avut şi absenţe din lot la acest meci la care au absentat Istudor, Duriță și Gîlcescu, iar Voinea nu a fost utilizat.

Gilortul va juca următorul meci de pregătire împotriva formației Jiul Rovinari. Partida se va desfășura pe Stadionul Tineretului din Rovinari miercuri, 2 martie, începând cu ora 16:00.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: