Semieşec în primul meci al anului pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și Ripensia Timişoara, din etapa a 17-a a Ligii 2, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Jocul din antepenultima etapă a sezonului regulat a fost însă unul spectaculos, chiar dacă a lipsit golul, pentru că jucătorii de la Ripensia au trimis de trei ori mingea în bară.

Primul meci oficial disputat pe Stadionul din Târgu Jiu în acest an s-a încheiat cu scorul de 0-0, deși roș-galbenii de la Ripensia au avut trei mingi trimise în bară. 

În meciul de la Târgu Jiu, Ripensia a trimis mingea de trei ori în bară, prin Tudor Călin în minutul 9, Raul Vidrăsan, în minutul 72 și Alexandru Piftor, în minutul 84.

ACS Viitorul a avut o ocazie mare prin Dodoi, în minutul 15, şi a cerut un penalty la o acțiune a lui Vulpe din minutul 36. Echipa lui Eugen Trică a şi înscris prin Felipe Acosta, în minutul 67, dar golul a fost anulat pentru o poziție de ofsaid, dar și timișorenii au solicitat un penalty în prelungiri, la un henț al lui Core, dar nici de această dată arbitrul nu a dat.

ACS Viitorul pierde orice speranţă de a se califica în play-off după această etapă deşi nici nu spera să o facă, dar mai existatu încă şanse matematice.

Cu 21 de puncte echipa lui Trică este acum pe locul 14 în timp ce Ripensia a ajuns cu acest rezultat la 22 de puncte acumulate în acest sezon, ceea ce o plasează pe locul 12, la egalitate cu Poli Iași și Unirea Dej, însă între ele ca golaveraj.

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: