FRF i-a adus în România pe fotbaliştii de la Kiev şi Doneţk

Jucătorii străini legitimaţi la Dinamo Kiev şi la Şahtior Doneţk, însoţiţi de familii, au intrat, duminică seară, în România, prin Vama Albiţa. FRF a trimis după aceştia autocarele echipei naţionale şi i-a cazat la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Printr-o acţiune comună cu federaţia din Ucraina şi cu cea din Republica Moldova, Federaţia Română de Fotbal, cu sprijinul autorităţilor din ţara noastră, a reuşit să aducă în România jucătorii străini de la Dinamo Kiev şi de la Şahtior Doneţk. Grupul format din 42 de persoane, fotbaliştii şi familiile acestora, a intrat în România la miezul nopţii şi a fost aşteptat de autocarul echipei naţionale a României. ”Acestea sunt momentele când solidaritatea, întrajutorarea sunt valori ale fotbalului care trec de dimensiunile sportive şi intră în cele ale umanitarismului. Este modul în care noi, FRF, ne exprimăm sprijinul faţă de victimele acestui război sângeros din Ucraina. Vom continua să ajutăm fotbalul ucrainean să treacă peste încercări”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

O mare parte dintre jucătorii de la Şahtior şi Dinamo Kiev au plecat luni de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia spre Aeroportul Otopeni. Înainte de plecare, aceştia au fost vizitaţi de antrenorul Mircea Lucescu. În acest moment se caută cele mai bune legături de zbor şi pentru ceilalţi jucători, care încă se mai află la Mogoşoaia.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: