CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul campioanei

CSM Târgu Jiu a pierdut luni confruntarea de pe terenul echipei campioane, U BT Cluj Napoca. Echipa din Ardeal s-a impus cu scorul de 100-75 meciul care a contat pentru etapa 21-a din LNBM.

CSM Târgu Jiu a disputat luni cel de al treilea meci consecutiv în deplasare din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a început curajos meciul din Ardeal şi a făcut un prim sfert foarte bun. După actul de debut, extrem de echilibrat, câştigat de gazde la doar o posesie, Clujul a dominat sfertul doi, pe care l-a câştigat la o diferenţă care s-a dovedit a fi decisivă în economia finală a meciului.

Gorjenii au intrat mult mai determinaţi în sfertul 3, în care au înscris numai puţin de 30 de puncte pe terenul echipei campioane. Ultimul act a aparţinut gazdelor, iar echipa clujeană şi-a trecut în cont o nouă victorie.

Chiar dacă au pierdut meciul din Ardeal, gorjenii au lăsat o impresie bună în Polivalenta clujeană, după cum a informat CSM Târgu Jiu care prezintă cronici foarte bine documentate şi statistici exacte la fiecare meci al echipei.

Sursa citată a mai consemnat că elevii lui Alionescu au arătat, în special în primul act şi în actul trei, momente excelente de joc. Pe sferturi scorul a fost: 26-23, 24-5, 25-30, 25-17.

În meciul de deschidere a etapei cu numărul 21, la care au asistat peste 1300 de spectatori, Claudiu Alionescu a început partida de la Cluj cu următorul „5”: Porter Troupe, Ahmed Bashir, Malik Morgan, KenDarrius Hamilton şi Mihai Bădiţa.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: