Clubul Pandurii rămâne fără trei dintre asociați

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu rămâne fără trei din cei patru asociați. Judecătoria Târgu Jiu a acceptat solicitarea a trei entități de ieșire din asociere.

Este vorba despre Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu.

“Admite cererea de modificare a Statutului Asociației Clubul Sportiv Pandurii -Lignitul Tg-Jiu, formulată de persoana împuternicită Șerban Daniela. Ia act de modificarea statutului Statutului Asociației Clubul Sportiv Pandurii -Lignitul Tg-Jiu în sensul renunțării la calitatea de membru asociat de către Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., Unitatea Administrativ Teritorială -Județul Gorj și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, potrivit Hotărârii nr.2 din 10/05/2021 a Adunării Generale a Asociaților și a procesului verbal al Adunării Generale a membrilor asociației din 10/05/2021”, se arată în decizia Judecătoriei Târgu Jiu din 1 martie, care este cu apel.

În aceste condiții, la Pandurii ar rămâne un singur asociat, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, reprezentată de Marin Condescu. Un alt asociat, Artego Târgu Jiu, a ieșit deja din asociere.

Potrivit legii, o asociație non-profit trebuie să aibă cel puțin trei membri. După ce retragerile vor fi operate, asociatul rămas are un termen de două luni pentru a găsi alți asociați.

Deja foști salariați și jucători ai clubului au renunțat la o parte din creanțe pentru a deveni asociați.

Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: