Încă o victorie pentru Universitatea Craiova

Meciul dintre CS Mioveni şi Universitatea Craiova, disputat miercuri, s-a încheiat cu scorul de 0-3. În partida din etapa 29 din Liga 1  Markovic și Baiaram au fost jucătorii car au adus cele trei puncte echipei lui Laurențiu Reghecampf.

CS Mioveni și Universitatea Craiova s-au întâlnit miercuri, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, iar oltenii s-au impus cu scorul de 3-0. Scorul a fost deschis în minutul 25, când Ducan a respins șutul lui Baiaram, însă mingea i-a revenit lui Markovic care a trimis direct în poarta Mioveniului. După doar nouă minute, același Markovic a marcat cu capul, după un corner executat perfect de către Gustavo, ducând scorul la 2-0. În minutul 78, Baiaram și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, după o centrare a lui Cîmpanu în fața porții, stabilind astfel și rezultatul partidei, scor 3-0 pentru Universitatea Craiova.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 51 de puncte, la opt puncte în spatele celor de la FCSB, echipa de pe locul secund, care au însă cu un meci mai puțin.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: