Antrenorul primului adversar al pandurilor ameninţă

Fostul selecționer al Siriei pregăteşte în secret echipa Viitorul Şimian, fapt dezvăluit de liga2.ro. Chiar dacă nu a stat pe bancă la meciurile amicale, antrenorul severinean Valeriu Tiţa a dat indicaţii din tribuna stadionului, fapt ce a fost consemnat de jurnalişti.

Pentru că a fost prezentat ca posibil antrenor al echipei Viitorul Şimian de către liga.2.ro şi Pro Sport, antrenorul Valeriu Tiţa a trecut la ameninţări.

„Deranjat de faptul că jurnalistul ProSport a deconspirat faptul că e antrenor ”sub acoperire” la Viitorul Șimian, echipă din Liga 3, deoarece încă n-a reziliat contractul cu naționala Siriei, care expiră pe 31 martie 2022, Valeriu Tița (56 ani) a trecut la amenințări”, a informat liga2.ro. Ieșirea antrenorului originar din Drobeta Turnu Severin este una șocantă, mai ales că vine din partea unui fost selecționer din Siria, țară arabă confruntată de mulți ani cu război intern, cu ”accidente”, după cum s-a exprimat tehnicianul. ”Să nu ne intersectăm, că facem accident! Săracule!”, este mesajul pe care l-a transmis antrenorul Tița, prin mesaj pe WhatsApp, jurnalistului Mircea Oglindoiu, după cum a informat sursa citată.

Viitorul Şimian este echipa cu care Pandurii Târgu Jiu se va întâlni în primul meci oficial din noul an, partida fiind programată la Târgu Jiu.

Echipa mehedințeană se află în prezent pe locul 5 în Seria 7 din Liga 3, iar pe data de 11 martie va juca la Târgu Jiu, în etapa a 16-a. Până atunci, Viitorul Șimian are programat sâmbătă, de la ora 12:00, la Drobeta Turnu Severin, un amical cu CSM Reșița, liderul Seriei a 7-a.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: