Un jucător de bază al Universităţii Craiova şi-a prelungit contractul

Laurențiu Reghecampf a anunțat că Dan Nistor și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a confirmat astfel informația dezvăluită de ProSport că fostul pandur va continua să joace la Craiova.

Dan Nistor intrase în ultimele luni de contract cu Universitatea Craiova la începutul anului 2022, dar oltenii au reușit să îl convingă pe fostul căpitan al „câinilor” să își prelungească înțelegerea. La finalul meciului de miercuri, CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-3, Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că Dan Nistor și-a reînnoit înțelegerea cu formația patronată de Mihai Rotaru și a explicat de ce mijlocașul nu a mai primit șanse. „Nistor nu trebuie să schimbe nimic. Trebuie să se antreneze și când o să aibă șansa să joace, atunci o să joace la cel mai bun nivel. Sunt fericit că și-a reînnoit contractul cu Universitatea Craiova. Pentru mine este un jucător important, chiar vorbesc cu el aproape zilnic”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Dan Nistor a fost rezervă neutilizată la meciul câștigat de Universitatea Craiova cu CS Mioveni, iar Laurențiu Reghecampf a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul nu este la cel mai bun nivel la antrenamentele oltenilor.

Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova pe 5 ianuarie 2020, după ce Mihai Rotaru a plătit 260.000 de euro pentru transferul său de la Dinamo București. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro a jucat în 89 de meciuri pentru formația din Bănie, a dat 13 goluri și a oferit 16 pase decisive.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: