Meci dificil acasă pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va înfrunta la finalul acestei săptămâni pe CSU Sibiu, într-un meci din etapa 22-a din LNBM. Duminică, 6 martie, de la ora 18.00, baschetbaliștii formației din Târgu Jiu speră să obțină o nouă victorie în Liga Națională.

Meciul cu CSU Sibiu se anunţă a fi unul dificil pentru formaţia gorjeană dar conducerea clubului speră ca echipa să facă un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv. După o lună de zile, în care a jucat doar în deplasare, la Timișoara, Craiova și Cluj, CSM Târgu Jiu revine la Târgu Jiu pentru meciul cu CSU Sibiu, din etapa 22-a a Ligii Naționale.

Şeful secţiei de basxchet a clubului, Adrian Roșu, speră ca baschetbaliștii grupării gorjene să facă un meci bun și să își treacă în cont o nouă victorie. Oficialul gorjean mizează pe avantajul terenului propriu și pe aportul publicului.

„Meciul cu Sibiul va fi unul foarte dificil. Spuneam la început de sezon că parcursul Sibiului nu este unul real, că au avut accidentați și că își vor reveni până la final, lucru ce s-a adeverit. Totuși, noi avem avantajul terenului propriu și publicul de partea noastră. Nu am mai avut un meci acasă de fix o lună și sunt convins că publicul va veni cu o energie foarte buna alături de echipă. Sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Adrian Roșu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu se va confrunta duminică cu gruparea din Ardeal, meciul fiind programat de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: