De ce echipele din Târgu Jiu sunt interzise în stadion

Nici una dintre cele două echipe de fotbal care joacă pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu nu are sediul în nou stadion, deşi spaţii ar exista suficiente. Asta în timp ce Primăria Târgu Jiu a umplut spaţiile de birouri din stadion cu funcţionari ai primăriei, care au birouri chiar şi în lojele de la Tribuna a doua.

Pandurii Târgu Jiu a avut mereu, de când există Stadionul Municipal, un spaţiu al clubului, birouri şi chiar şi vestiare şi alte săli de pregătire în incinta stadionului. Pentru că joacă pe acest stadion, atât Pandurii cât şi ACS Viitorul ar avea nevoie măcar de un birou în care să aibă acces pentru pregătirea meciurilor sau o magazie pentru depozitarea unor materiale necesare la jocuri. Dar acest lucru nu este permis de către reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu care spun că nu au voie să asigure spaţii echipelor. În timp ce primăria a dat spaţii în stadion pentru numeroase direcţii ale primăriei pentru echipele de fotbal nu găseşte nici măcar un birou.

Este ştiut faptul că toate echipele de fotbal au un sediu sau un spaţiu la stadionul pe care evoluează, asta dacă nu îl deţin în proprietate sau administrare, numai la Târgu Jiu, practic, echipele au interzis în stadion. Mai mult, este o necesitate pentru o echipă de fotbal să poată folosi un birou acolo unde joacă, pentru a putea redacta şi printa documente necesare la meciuri, dar nici măcar acest lucru nu este asigurat la Târgu Jiu deşi, în deplasare, echipele din Târgu Jiu au parte de astfel de spaţii.

Singurul club care are un sediu nou în stadion este însă clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, care, deşi nu are nici o legătură cu stadionul, pentru că echipele de handbal şi baschet ale acestuia se pregătesc la Sala Sporturilor, beneficiază de un spaţiu generos la parterul clădirii de birouri cu patru etaje care s-a construit în corpul stadionului.

Trecând peste aceste aspecte de ordin administrativ, pe plan sportiv echipele din Târgu Jiu nu pot face nici măcar antrenamente pe stadionul pe care joacă. Pandurii nu a putut disputa nici un meci amical pe stadion în perioada de pregătire deşi mai are doar o săptămână până la debutul în meciurile oficiale.

Galerie foto


Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: