Pandurii nu face apel la decizia de retragere a asociaţilor

Pandurii Târgu Jiu nu face apel la hotărârea de retragere a celor trei membri asociaţi de săptămâna trecută. Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Complexului Energetic Oltenia au cerut şi au obţinut după câţiva ani de procese retragerea din asocierea de la clubul de tradiţie al oraşului Târgu Jiu.  

Anunţul că nu se face apel de către cei de la Pandurii la decizia Judecătoriei Târgu Jiu de dezafiliere a Primăriei Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și Complexului Energetic Oltenia de la clubul Pandurii a fost făcut de principalul creditor Marin Condescu.

Cererile de retragere au fost făcute, cel puţin la nivel declarativ, de câţiva ani de zile, dar nu se puteau aproba până la finalizarea procesului pe care Pandurii îl intentase asociaţilor pentru recuperarea cotizaţiilor restante, cele care au dus la involvenţa clubului.

„Le mulţumim pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum, până în 2014 de fapt de bunăvoie. Dar şi după aceea pentru că i-a obligat instanţele şi o să îi oblige să plătească şi până acum, când judecătoria a decis modificarea statutului. Noi nu vom face apel la hotărârea judecătorească şi va deveni definitivă în cinci zile de la comunicare. Vom alege o altă cale pentru echipa Pandurii în drumul ei spre existenţă, creşterea de copii şi juniori şi obţinerea de rezultate”, a explicat la Radio Infinit fostul preşedinte de la Pandurii, cel care a fost implicat în calitate de creditor în recuperarea banilor datoraţi de membrii asociaţi.

După retragerea Primăriei Târgu Jiu, a Consiliului Județean Gorj și a Complexului Energetic Oltenia, cei de la Pandurii vor avea timp 90 de zile pentru a completa asocierea cu alţi membri asociaţi, persoane fizice sau juridice.

Vizualizări: 320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: