ACS Viitorul Târgu Jiu, eşec în faţa nou-promovatei din Dej

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut al doilea meci din acest an, susţinut în faţa unei echipe nou-promovate în acest sezon, în Liga 2. Unirea Dej, echipă antrenată de gorjeanul Dragoş Militaru, s-a impus cu scorul de 1-0.

Unirea Dej a mai bifat astfel o victorie și se îndreaptă către îndeplinirea obiectivului care este acelaşi cu al echipei pregătite de Eugen Trică, salvarea de la retrogradare. Considerată surpriza acestui sezon de Liga 2, echipa din Dej a bifat încă un rezultat pozitiv în Liga 2, în fața unei formații care se consideră că are o mai mare experiență în  campionat.

În etapa a 18-a, sâmbătă de la ora 11:00, nou-promovata a trecut cu 1-0 de ACS Viitorul Târgu Jiu, iar cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat este greu de crezut că echipa pregătită de Militaru nu se va menține în divizia a doua. Gorjeanul Dragoş Militaru, fost jucător dar şi antrenor la Pandurii, a precizat după meci că scorul putea fi mai mare  dar e important că echipa sa a luat cele trei puncte.

Cu această victorie a celor de la Dej, între cele două echipe sunt acum patru puncte, Unirea având 25 de puncte, în timp ce formația pregătită de Eugen Trică are 21 de puncte.

În privința situației  din clasament, Unirea Dej este pe locul 11, echipa lui Dragoș Militaru fiind la egalitate de puncte cu echipa de deasupra ei din clasament, Ripensia. Ambele au și același golaveraj, fiind pe zero iar dar ACS Viitorul se clasează tot pe 14, fiind la egalitate de puncte cu Poli Timişoara, cea care a pierdut primul meci al anului la masa verde.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: