Doi jucători ai Universităţii Craiova revin pe teren cu Farul

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, primește vești bune înainte de meciul cu Farul, ultimul din sezonul regulat.  Andrei Ivan și Elvir Koljic sunt apți de joc şi vor fi pe teren la meciul de luni.

Laurențiu Reghecampf se va putea baza în ultima etapă a sezonului regulat pe două dintre cele mai importante piese din lot.  Andrei Ivan (24 de ani) a lipsit din angrenajul echipei la ultimele două partide, cu Chindia și Mioveni, fiind infectat. Acum este apt de joc, iar Reghe poate miza pe el la duelul de luni seara.  „Sunt foarte bine, am avut o răceală normală și acum mă bucur că am revenit!”, a declarat atacantul oltenilor la conferința de presă premergătoare partidei cu echipa lui Hagi.

Universitatea Craiova nu s-a putut baza în ultimele săptâmâni nici pe serviciile bosniacului Elvir Koljic. Acesta a ieșit accidentat în timpul partidei cu CFR Cluj din etapa 24, acuzând dureri la spate, iar de atunci nu a mai apărut în echipa Craiovei. După o lună de recuperare, Koljic este acum pregătit să se întoarcă pe teren.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și Farul va avea loc luni, de la ora 20:30.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: