Petrolul Bustuchin s-a impus în derby-ul etapei la Liga 4

Campionatul Judeţean Gorj, Liga 4, s-a reluat în week-end iar prima etapă a returului a propus un derby de tradiţie în fotbalul gorjean. Petrolul Bustuchin a primit vizita petroliştilor din Stoina, gazdele reuşind să se impună clar în acest meci.

Prima etapă a returului a fost una fără mari surprize în Liga 4 Gorj. Liderul CSO Turceni s-a impus în deplasarea de la Motru, scor 4-1, iar a doua clasată, Petrolul Bustuchin, a câştigat derby-ul gorjean cu Petrolul Stoina, scor 3-0. Echipa din Bustuchin îşi păstrează astfel a doua poziţie din clasament, acolo unde este urmată de Jiul Rovinari, o altă echipă care s-a impus în deplasare, scor 1-0 la Ţântăreni.

Adversarul celor de la Bustuchin a fost formaţia din Stoina, revelaţia acestui sezon, formaţie de tradiţie din campionatul gorjean dar şi cu tradiţie la Liga 3. Meciul nu a fost lipsit deloc de spectaculozitate chiar dacă victoria gazdelor a fost clară. „Echipa noastră reuşeşte sa păstreze toate punctele la Bustuchin, la capătul un meci în care a suferit pe alocuri. După 16 cartonase galbene şi 3 cartonaşe roşii, putem fi de acord cu faptul că intensitatea şi agresivitatea au fost ingredientele principale ale acestei întâlniri”, au constatat după meci cei de la Bustuchin în cronica oficială a meciului de pe pagina clubului.

În următoarea etapă, echipa din Bustuchin va juca în deplasare, la Mătăsari, meciul urmând să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 12:00.

Rezultatele etapei a 10-a, Liga 4 Gorj

Unirea Țînțăreni  - Jiul Rovinari 0 - 1

Viitorul Negomir - Petrolul Ticleni 1 - 3

Minerul Motru - CSO Turceni 1 - 4

Internațional Bălești - Minerul II Mătăsari 3 - 0

Petrolul Bustuchin - Petrolul Stoina 3 - 0

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: