Militaru a învins de ziua sa pe  ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a reuşit să obţină o victorie cu nou promovata Unirea Dej chiar de ziua sa de naştere. Gazdele s-au impus în faţa ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0, în meciul din penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2.

Dragoş Militaru a avut un mesaj de mulțumire pentru jucători de la Dej care i-au făcut cadou de ziua sa victoria în meciul cu ACS Viitorul. Zilele trecute tehnicianul gorjean a împlinit 32 de ani, astfel că victoria i-a fost dedicată.

În privința analizei partidei, Militaru a remarcat ocaziile pe care și le-a creat Unirea Dej și faptul că mai putea marca şi alte goluri în afară de cel al victoriei. Acesta l-a lăudat pe singurul marcator al partidei, Vlad Bogdan, cel care a punctat cu un șut de la distanță în minutul 28.

”O victorie foarte importantă pentru noi, pentru că băieții și-au dorit foarte tare aceste trei puncte, pentru că am venit după un meci de la Miercurea Ciuc nu foarte rău. S-a adunat tristețe că atunci puteam mai mult, dar azi băieții au fost foarte bine, toți sunt de remarcat. Au avut atitudine, s-au dăruit și au arătat mai mult. Au jucat foarte bine. Scorul putea fi mai mare, dar e important că am luat cele trei puncte”, a spus Militaru după meci.

Acesta le-a mulțumit jucătorilor săi, dar şi suporterilor: „Le mulțumesc jucătorilor, dar și celor care au venit la stadion. Mi-au cântat la mulți ani. A fost o zi foarte frumoasă pentru mine, mă bucur. Ne-au lipsit foarte mult suporterii. Îi așteptăm în număr mare și la meciurile următoare, cred că toată lumea vede că băieții se dăruiesc și joacă și pentru cei care vin în tribune. Cred că o fac foarte bine cel puțin în meciurile de acasă”.

Dragoș Militaru așteaptă acum ultima etapă din sezonul regulat, când Unirea Dej va întâlni o altă formație promovată la finalul campionatului trecut în Liga 2, Dacia Unirea Brăila.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: