Pandurii va avea alţi asociaţi la sărbătorirea a 60 de ani

Pandurii Târgu Jiu are termen trei luni pentru a-şi completa lista cu membri asociaţi pentru a putea continua activitatea. Până la finalul acestui sezon clubul va putea ştii pe cine se va baza pentru ca echipa să meargă mai departe.

În anul în care Pandurii Târgu Jiu sărbătoreşte 60 de ani de existenţă, cel mai vechi club din Gorj îşi schimbă asociaţii. Schimbări au mai avut loc de-a lungul ultimelor decenii în asocierea de la Pandurii unde s-au aflat diferite entităţi locale, unele alăturându-se pe parcurs celor care au fondat această asociere care s-a destrămat săptămâna trecută. Primul asociat care a părăsit Pandurii a fost Artego, societate care sponsorizează acum clubul primăriei, CSM Târgu Jiu. Consiliul Judeţean Gorj a fost un asociat care nu a fost mereu alături de Pandurii, lipsind o mare perioadă dintre membri asociaţi, chiar în perioada în care echipa obţinea cele mai mari performanţe, şi revenind apoi în 2014.

Primăria Târgu Jiu, alături de CEO, sau celelalte entităţi care au format ulterior CEO (SNLO, CER şi CET), precum şi USMO, s-au aflat încă de la promovarea în Liga 1 alături de Pandurii. Primăria a solicitat încă din 2020 ieşirea din asocierea de la Pandurii, după ce Consiliul Local votase atunci renunţarea la calitatea de asociat. Primăria a pus atunci bazele unui nou club şi dorea să aibă o secţie de fotbal, neputând afilia o astfel de secţie la FRF până la ieşirea din asocierea de la Pandurii. CEO şi Consiliul Judeţean Gorj au solicitat şi acestea în ultimi ani ieşirea din asociere, dar nu au putut părăsi clubul până nu s-au plătit cotizaţiile pentru perioada 2014 – 2017, câştigate de clubul Pandurii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Singura entitate dintre membrii fondatori care nu a solicitat ieşirea din asociere a fost USMO, acum urmând ca acesteia să i se alăture alţi asociaţi cu care clubul fanion al Gorjului să continue activitatea.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: