CSM Târgu Jiu nu mai găseşte drumul spre victorie

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a mai reuşit nici o victorie în ultima lună, dar nici motive de îngrijorare nu are pentru că nu va retrograda nici o echipă. Gorjenii au schimbat şi antrenorul între timp, dar rezultatele întârzie totuşi să apară.

Într-un campionat fără miză, cum este cel din acest sezon în care nu va retrograda nici o echipă, CSM Târgu Jiu este sigură pe locul în Liga Naţională de Baschet Masculin. Gorjenii par să nu fie prea preocupaţi de rezultate în această situaţie şi vor să îşi consolideze lotul pentru viitorul sezon.

Antrenorul Claudiu Alionescu nu a avut motive de nemulţumire după ultimul joc pierdut pentru că echipa a făcut un meci bun, dar recunoaşte că şi-ar dori ca echipa sa să mai şi câştige.

„Victoriile aduc victorii, iar înfrângerile îți demolează moralul. Însă, în sport, și în baschet în general, nu avem timp de plâns sau de bucurii pentru că, săptămâna viitoare, deja urmează un alt meci foarte greu la Galați și sper să vină și acea victorie care să fie declicul în ceea ce privește partea de moral”, a spus Alionescu care a vorbit și despre debutul pivotului Carl Dylan la echipa sa: „Cred că a făcut un meci destul de bun pentru doar trei zile de antrenament, atât în plan ofensiv, cât și defensiv. L-a suplinit bine pe Hamilton și cred că pe măsură ce timpul va trece se va integra și mai bine în echipă și va înțelege campionatul românesc. Cred că este o adiție bună pentru noi”.

La acest meci ambele echipe dar şi jucătoarele de la echipa de junioare au afișat un mesaje pentru refugiaţii din Ucraina şi au cerut încheierea războiului.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: