Programul ultimei etape a sezonului regulat de Liga 2

Ultima etapă a sezonului regulat de Liga 2 va fi una extrem de atractivă. Pe lângă faptul că patru echipe se vor lupta pentru ultimele două locuri de play-off, două dintre ele urmând a se întâlni chiar în meci direct, și celelalte formații au o miză.

În afară de Petrolul, liderul clasamentului, și Dunărea Călărași, ocupanta locului 18, celelalte cluburi din eșalonul secund își pot schimba poziția în clasament în funcție de rezultatele din această rundă a 19-a.

Rămâne de văzut și situația celor de la FC Hermannstadt, care și ea ar putea să-și asigure locul 2 în cazul în care învinge ”U” Cluj în ultimul meci al etapei a 18-a, stabilit marți, 8 martie, de la ora 19:00, la Mediaș.

Ultima etapă a sezonului regulat de Liga 2 începe joi și se încheie duminică.

Opt jocuri se dispută sâmbătă, de la ora 14:00, atunci fiind programat şi meciul de la Târgu Jiu al ACS Viitorul. Opt meciuri din cele zece ale etapei vor avea loc în același timp, sâmbătă, 12 martie, de la ora 14:00, așa cum au stabilit Federația Română de Fotbal și deținătorii de drepturi TV din acest eșalon.

În acest moment, calificate matematic în play-off sunt echipele Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj și Steaua, iar pentru ultimele două locuri se luptă Concordia Chiajna, FC Buzău, FK Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia. De participarea în play-out sunt sigure echipele: Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța, FC Brașov, Astra, Poli Timișoara, ACS Viitorul Târgu Jiu, Unirea Dej, Ripensia Timișoara, Politehnica Iași, CS Comunal Șelimbăr și Metaloglobus București.

La Târgu Jiu va veni sâmbătă CS Comunal Şelimbăr, una dintre nou-promovatele din sezonul acesta, echipă mai bine clasată decât gazdele.

Program meciuri etapa 19, Liga 2:

joi, 10 martie 2022, ora 19:30

Unirea Constanţa – Petrolul Ploiești – DigiSport, TelekomSport și LookSport

sâmbătă, 12 martie 2022, ora 14:00

Politehnica Timișoara – FC Hermannstadt – DigiSport, TelekomSport și LookSport

FC Buzău – Concordia Chiajna – DigiSport, TelekomSport și LookSport

Politehnica Iaşi – Astra

Metaloglobus Bucureşti – Steaua București – DigiSport, TelekomSport și LookSport

FK Miercurea Ciuc – FC Braşov – DigiSport, TelekomSport și LookSport

ACS Viitorul Târgu Jiu – CS Comunal Şelimbăr

Dacia Unirea Brăila – Unirea Dej

Unirea Slobozia – Ripensia Timișoara

duminică, 13 martie 2022, ora 11:30

Universitatea Cluj – Dunărea Călăraşi – DigiSport, TelekomSport și LookSport

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: