Pandurii a anunţat preţul biletelor pentru primul joc oficial

Pandurii Târgu Jiu a anunţat miercuri că va pune în vânzare bilete pentru trei zone din stadion la primul meci oficial din acest an. Astfel, la meciul de vineri cu Viitorul Şimian, spectatorii vor avea acces la Tribuna 1, Sector VIP şi Peluză.

Pandurii a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru primul joc oficial din acest an, programat vineri, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Clubul gorjean a anunţat deja că spectatorii vor avea acces pe Stadionul Municipal fără restricţie privind numărul acestora iar FRF a suspendat deja protocolul medical care impunea restricţii pentru suporteri sau treiere epidemiologică, renunţându-se şi la aceste măsuri.

Clubul a anunţat că va deschide pentru acest meci Tribuna 1 din stadion, Sectorul VIP şi o peluză. „Primul meci oficial din acest an al echipei Pandurii Târgu Jiu est programat vineri, 11 martie, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Adversarul echipei noastre în etapa a 16-a va fi formaţia Viitorul Şimian. Clubul anunţă că biletele pentru acest meci se vor putea procura în ziua jocului, cu începere de la ora 13:00, de pe esplanada stadionului, intrarea de pe pasarela de acces în Tribuna VIP. Pentru acest meci se pun în vânzare bilete pentru  Sector VIP la preţul de 15 lei, Tribuna 1, la preţul de 10 lei şi bilete la peluză, la preţul de 10 lei”, au informat oficial cei de la Pandurii.

Vizualizări: 1,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: