Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Modul simplu de a păstra carnea afumată mai mult timp

Un mod de a păstra carnea afumată pentru mult timp este vidarea acesteia. Vidarea se realizează rapid, cu un aparat  special, iar odată vidate, afumăturile rezistă în frigider până la 30 de zile, iar în congelator chiar şi patru luni.

Pentru a vida carnea afumată aveţi nevoie în primul rând de un aparat de vidat, care se găseşte cu uşurinţă în comerţ şi care este destul de accesibil.

Procesul de vidare este unul extrem de simplu. Carnea se introduce în punga pentru vidat, tăiată la o dimensiune suficientă, dar nici prea mare, după care capătul desfăcut se introduce în aparatul de vidat care extrage aerul şi sigilează punga prin încălzire. Tot procesul durează sub un minut, în funcţie de cât de mare este bucata de carne şi punga, iar aparatul indică singur când s-a finalizat vidarea.

Vidate bine, bucățile de carne se pot păstra  în frigider, la rece, până la 30 de zile, iar în congelator până la 3-4 luni.

Pe lângă carnea afumată se pot vida cârnaţi şi costiţe de porc și alte bucăţi de carne de diferită provenienţă animală, condimentate sau scoase direct de la afumat şi introduse în punga de vidat. 

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: