Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Cum se curăță tigăile ceramice pentru a nu le strica!

Tigăile ceramice sunt adevărate minuni în bucătărie dar trebuie să știm cum se pot curăța pentru a nu le strica. Gospodinele și bucătarii sunt cei mai mari fani ai acestor produse care ajută la gătirea perfectă a preparatelor.

Tigăile ceramice sunt perfecte dacă vrei să adopți un stil de viață sănătos deoarece, cu ajutorul lor, preparatele nu sunt îmbibate în ulei, iar gustul este unul aparte.

Tigăile ceramice sunt preferate pentru proprietățile lor antiaderente. Cu toate acestea, este esențial ca tigăile să fie îngrijite corespunzător pentru a beneficia din plin de proprietățile lor. Aceste produse distribuie uniform căldura și asigură o gătire eficientă și sănătoasă a mâncării. Stratul antiaderent permite gătirea preparatelor fără excese de grăsime.

Deși sunt foarte bune și calitative, durata lor de viață este influențată de modul în care sunt păstrate și îngrijite. 

Evită ustensilele metalice – prin folosirea unor ustensile metalice vei ajunge să zgârii stratul antiaderent, fiind foarte sensibil, de aceea trebuie să folosești doar ustensile din lemn, plastic și silicon.

Nu folosi foc mare, prepararea mâncării la foc mare poate duce la deteriorarea stratului ceramic. În plus, mâncarea se poate lipi mai ușor de acesta, astfel stricând tigaia

Nu spăla tigaia când este fierbinte pentru că diferențele mari de temperatură pot afecta rapid stratul ceramic. De aceea este indicat ca tigaia să fie răcită înainte de spălare.

Cea mai bună variantă de curățare a acestor gen de tigăi este manual. Mașina de spălat vase nu este întocmai indicată, deși poate eticheta produsului nu interzice asta.

Spală tigaia după fiecare utilizare. Dacă lași murdăria și grăsimea să stea pe ea, există marea posibilitate ca aceasta să se strice. Dacă tigaia rămâne cu arsuri, poți să încerci să le scoți prin înmuierea acestora cu oțet. La fel este și bicarbonatul de sodiu, poți să pui puțin bicarbonat pe tigaie sau oală, apă călduță și lași să acționeze timp de 20-30 de minute.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: