Universitatea Craiova leagă șapte victorii la rând în campionat

Universitatea Craiova s-a impus categoric în primul meci din play-off, scor 3-0, în fața celor de la FC Argeș. Gustavo a deschis scorul în Bănie, iar Roguljic și Baiaram au stabilit rezultatul final, după eliminarea lui Latovlevici.

Pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a consumat prima partidă din play-off, acolo unde Universitatea Craiova, echipă neînvinsă de șase runde, a primit vizita celor de la FC Argeș, formație calificată în premieră în plutonul fruntaș al competiției.  

Elevii lui Reghecampf au deschis scorul la capătul primelor 22 de minute de joc după ce Vătăjelu a livrat o centrare la Ivan, iar acesta, cu capul, i-a așezat mingea lui Gustavo (22), care a introdus balonul în poartă. Ivan (24) și mai apoi Markovic (26) au irosit ocazii importante de a dubla avantajul pe tabelă, cel din urmă luând la țintă transversala.

Iasmin Latovlevici (72) a văzut două cartonașe într-un singur minut şi a fost eliminat. Craiova, în superioritate numerică, nu a mai avut milă de adversar și a mai punctat de două ori până la ultimul fluier. Căpitanul Bancu l-a găsit în careu pe Roguljic (83), iar acesta, cu capul, a marcat în poarta argeșenilor în ziua în care a împlinit 26 de ani.  Un minut mai târziu, Baiaram (84) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce balonul a plecat de la mijlocul terenului, de la Gustavo, via Elvir Koljic.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru olteni, care ajung la a șaptea victorie consecutivă în Liga 1, record pentru tehnicianul Reghecampf.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: